Νέα ιστοσελίδα για την Aviodream & Pipistrel Hellas!

site

Με χαρά σας ανακοινώvουμε την έναρξη της επανασχεδιασμένης ιστοσελίδας της εταιρείας μας.

Η αναπροσαρμογή της ιστοσελίδας μας, www.aviodream.com προέκυψε από την ανάγκη ολοκληρωμένης πληροφόρησης σε συνεργάτες, μαθητές, φίλους της αεροπορίας αλλά και χορηγούς.

web2

Η βελτιωμένη έκδοση έχει σχεδιαστεί για καλύτερη οργάνωση, απλοποιημένη πλοήγηση, εμφάνιση και αίσθηση, επιτρέποντας ταχύτερη και ευκολότερη σύνδεση των επισκεπτών με τη σχολή μας. Κατά την είσοδό σας στην καινούργια ιστοσελίδα μας αναζητήστε στα νέα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τη σχολή, το στόλο, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις.

Επίσης αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε σχετικά με το πρόγραμμα μαθημάτων της σχολής, συμμετοχές σε Airshows, την ανάπτυξη του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και πολλές άλλες σημαντικές λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν.

web3

Τέλος η διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας μας δε θα μπορούσε να λείπει απο τις πιο γνωστές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας κοινότητας που απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν τα αεροπλάνα και τις πτήσεις. Xαιρόμαστε που μέσα από αυτή τη σύγχρονη τεχνολογία μας δίνεται η ευκαιρία συχνής και άμεσης επικοινωνίας με τα μέλη μας καθώς και με άτομα του εξωτερικού για την ανταλλαγή απόψεων αλλά και εμπειριών.